8. klasse på uddannelsesmesse

Uddannelsesmessen har særligt åbent for tilmeldte 8. klasser fra kl. 14.30 - 15.30. Her får du mulighed for at møde en masse af de ungdomsuddannelser, du kan vælge efter 9. eller 10. klasse.

Hvis du er rigtig heldig, går du i 8. klasse på en af de mange skoler, der har tilmeldt sig uddannelsesmessen i år. Det skal du være glad for!

Et besøg på uddannelsesmessen er den perfekte mulighed for at få øjnene op for de mange spændende muligheder, du har efter 9. klasse. Her kan du møde alle ungdomsuddannelser i Roskilde og omegn – ligesom du kan møde 10. klasser; både private og kommunale, samt efterskoler. Du kan snakke med elever, der allerede er kommet godt videre, ligesom du kan få vejledning af både studievejledere fra skolerne og uddannelsesvejledere fra den kommunale ungeindsats. Du får også mulighed for at høre oplæg og stille spørgsmål.

Allerede til foråret skal du ud og prøve at gå på to forskellige uddannelser. Det kalder vi introkursus. Du skal selv ønske, hvad du gerne vil ud at prøve – så derfor er messen en oplagt mulighed for at være nysgerrig og blive inspireret.

Vi håber også, du får din mor eller far - eller gerne dem begge to – til at kigge forbi messen, når den åbner for offentligheden fra kl. 15.30-19.00.

Vi ses på Roskilde Katedralskole!

Går du i 8. klasse og er din klasse tilmeldt Uddannelsesmessen, vil du få et kort, som du skal følge rundt på messen. På den måde, får du mulighed for at høre om mange forskellige uddannelsessteder på kort tid.